Om Ildhu – Ildhu CPH

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 600 KR. | DAG TIL DAG LEVERING | NEM BETALING MED MOBILEPAY ELLER KORT

Hej

Jeg hedder Marianne og jeg har stiftet ILDHU ud fra en klar mission om at lave tøj, der øger børnenes sikkerhed i trafikken og mørket.

Jeg var gang på gang forundret over hvor lidt synlige børn er i trafikken – også mine egne børn. Samtidig måtte jeg også erkende at det er svært at huske den gule vest og de ekstra reflekser på travle morgener i en børnefamilie. Men børnene er jo det dyrebareste vi har, så det måtte jeg gøre noget ved. Så i starten af 2022 kastede jeg mig ud i at skabe et nyt tøjbrand ud fra tre pejlemærker: Øget sikkerhed, plads til bevægelse og lang holdbarhed.

XOXO Marianne Nygaard Ditlefsen

Flere synlige børn i mørket

Hvis vi kan se hinanden, kan vi passe på hinanden. Derfor har vi skruet helt op for synligheden i vores tøj. Med ekstra mange, stærke reflekser, der sikrer synlighed på mere end 125 meters afstand. Men vi har også brugt en særlig glow in the dark teknologi, VizLite DT, der er kendt fra arbejdsbeklædning.

Efter bare 5 minutter udenfor (eller 10 minutter i indendørs belysning), så lyser de selvlysende paneler på vores tøj i op til 8 timer. Og sikrer synlighed på op til 200 meters afstand – uden eksterne lyskilder (som f.eks. billygter). De selvlysende paneler lyser ikke bare i mørke, men fungerer også som reflekser. 

Læs mere om de selvlysende paneler og vores reflekser her.

 

Skabt til et aktivt udeliv

Ildhu er inspireret af de høje krav der stilles til arbejdstøj til voksne. For ligesom håndværkere er børn også udenfor året rundt og i al slags vejr. Det kræver den rette påklædning, der holder dem varme og tørre – særligt her i det nordiske klima. Men det er ikke nok at være varm og tør, man skal også kunne bevæge sig i tøjet og det skal være slidstærkt, så det kan holde til lidt af hvert.

Børn er fantastiske. De leger udenfor året rundt og i al slags vejr. De cykler, klatrer, hopper, løber, skater, går på opdagelse og bygger huler. ILDHU er komfortabelt tøj der holder de seje, aktive børn varme og tørre i al slags vejr. For leg må aldrig stoppes af vejret eller årstiden – kun af fantasien.

Se hele kollektionen og læs mere om funktionerne under hvert produkt.

 

Skabt til at holde til mere end et barn 

Tøjindustrien er en af de mest forurenende brancher på grund af det store fokus på trends – der fører til overproduktion. Det vil jeg gerne være med til at ændre på ved at skabe tøj med lang levetid. Tøj der kan bruges igen og igen og igen. Fordi vores jord skal gå i arv og det skal ILDHU tøj også! 

Hos ILDHU tror vi på at skabe produkter der holder I lang tid. Det vil vi opnå ved at lave tidløst, unisex design, hvor vi vælger vores styles og farver med omhu og altid i ekstra slidstærke og holdbare materialer, så tøjet får ekstra lang levetid. 

 

Rewear -> giv tøjet et langt liv 

Hos ILDHU tror vi på at en af vejene til at sænke tøjindustriens store overproduktion, er at lave holdbare produkter. Derfor er vores mål at hvert ILDHU produkt skal have været båret af 3 børn – mindst! Derfor er ILDHU også et unisex brand, hvor vi nøje har udvalgt farvepaletten. Vi tror nemlig at klassiske drenge- og pigefarver ofte begrænser muligheden for at tøjet kan bruges igen.

Derfor har vi også tænkt et REWEAR koncept ind fra starten af, hvor vi belønner vores kunder for at være med til at give tøjet et langt liv. Når tøjet ikke længere passer dit barn kan du give det videre til en ven eller familiemedlem eller du kan sende det tilbage til os.

Uanset hvordan du vælger at give tøjet videre, så bliver du belønnet med en værdikupon til vores shop på 20 % af varens købspris. 

Du kan læse mere om vores REWEAR koncept her.

 

få inspiration til et aktivt udeliv med ungerne

VI TOG TRE BØRN MED PÅ ENDNU ET MIKROEVENTYR AFTER DARK.. 🌙

Denne gang udfordrede vi ungernes koordination og evne til at balancere. Se hvordan i videoen Hvorfor m...

Tag på mikroeventyr i mørket

VI TOG 4 FIRE BØRN MED PÅ MIKROEVENTYR AFTER DARK.. … og dét syntes de var ret sjovt! Se videoen her. Hvorfor mikroev...

Hop ombord

Skab tryghed og sikkerhed omkring dine børn. Bliv en del af vores nyhedsbrev og lad os holde dig løbende opdateret

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er desværre tom
Shop nu