VI TOG TRE BØRN MED PÅ ENDNU ET MIKROEVENTYR AFTER DARK.. 🌙 – Ildhu CPH

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 600 KR. | DAG TIL DAG LEVERING | NEM BETALING MED MOBILEPAY ELLER KORT

VI TOG TRE BØRN MED PÅ ENDNU ET MIKROEVENTYR AFTER DARK.. 🌙

Denne gang udfordrede vi ungernes koordination og evne til at balancere. Se hvordan i videoen👇
Hvorfor mikroeventyr after dark?
Efteråret og vinteren i Danmark er lang, kold og mørk. Det er mørkt når børnene skal i skole og institution – og mørkt når de skal hjem igen. Måske har man mest lyst til at skynde sig hjem i den varme ”hule” når dagen er slut. Men lidt aktivitet udenfor er faktisk rigtigt godt (og sjovt!) for både børn og voksne. Også selvom det kun er 10 minutter.
Det kan måske virke lidt skørt med mikroeventyr i mørket. Men der er faktisk mening med galskaben. For når vi bevæger os ud i mørket udfordrer vi vores sanser. Vores synssans svækkes i mørket, mens andre sanser skærpes, bl.a. balance- og følesansen.
Vi giver jer inspiration til egne mikroeventyr
Vi har slået os sammen med Junglerun (@junglerun), som laver familieløb og andre sjove aktiviteter for børnefamilier. Vi har nemlig en fælles mission om at få flere til at være aktive sammen med deres børn – også i den mørke tid. Derfor har vi lavet en række korte videoer, hvor vi giver inspiration til mikroeventyr after dark.
Del også gerne jeres #mikroeventyrafterdark
Og tag også gerne @junglerun og @ildhucph
Vi håber I har lyst til at lege med 🤸‍♀️🤸🤸‍♂️

STAND OUT IN THE DARK

Den lange mørke vinter er en del af livet i Danmark og i Norden. Men det afholder os ikke fra at et aktivt liv udenfor. Men det kræver at vi er synlige i mørket for at udelivet er sikkert (og sjovt). Særligt for børnene. Derfor har vi hos ILDHU sat fuld smæk på synligheden med ekstra mange reflekser og glow in the dark paneler.

LÆS MERE

Hop ombord

Skab tryghed og sikkerhed omkring dine børn. Bliv en del af vores nyhedsbrev og lad os holde dig løbende opdateret

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er desværre tom
Shop nu