Vores produktion – Ildhu CPH

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 600 KR. | DAG TIL DAG LEVERING | NEM BETALING MED MOBILEPAY ELLER KORT


Ildhu er udviklet i Danmark og produceret i Vietnam

Ildhu er lavet i samarbejde Viking Rubber Co., der producerer regntøj, arbejdstøj og High Visibility arbejdstøj (med neonstof og reflekser) i høj kvalitet. Viking Rubber Co. er en dansk virksomhed med næsten 100 år på bagen. Læs mere om Viking Rubber Co.’s historie her.

Ildhu er udviklet i Danmark og produceret på Viking Rubbers egen fabrik, Viking Vietnam Ltd., i Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam.

Viking Rubber Co. har fra starten haft fokus på gode arbejdsforhold på fabrikken i Vietnam, der bl.a. er SA 8000 certificeret. SA8000 er er den mest anerkendte internationale standard for social ansvarlighed. En virksomhed, der har modtaget SA8000-certificeringen, garanterer overfor omverden og egne medarbejdere et sikkert og trygt arbejdsmiljø, samt tilbyder gode arbejdsvilkår tilpasset lokale forhold. Virksomheden skal bl.a. kunne dokumentere at der ikke er børnearbejde, tvangsarbejde og at medarbejderne har organisationsret og har rimelige arbejdstider og løn.

Viking Vietnam Ltd, er også certificeret indenfor kvalitetsledelse (ISO 9001) og miljøledelse (ISO 14001). Læs mere om certificeringerne her.

På Viking Vietnam Ltd. fabrikken er der bl.a. gratis madordning, lægeordning, engelsk undervisning og efteruddannelse.

 

Hop ombord

Skab tryghed og sikkerhed omkring dine børn. Bliv en del af vores nyhedsbrev og lad os holde dig løbende opdateret

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er desværre tom
Shop nu