Ofte stillede spørgsmål – Ildhu CPH

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 600 KR. | DAG TIL DAG LEVERING | NEM BETALING MED MOBILEPAY ELLER KORT

Ordrer

Hvordan kan jeg ændre / annullere mit køb?

Når din ordrer er lagt, sendes den automatisk til vores lager. Det vil derfor sjældent være muligt for os at annullere den eller ændre i den. Du er dog altid velkommen til at kontakte os på telefon 26716545 eller sende en forespørgsel på info@ildhucph.dk

Hvis din ordrer allerede er sendt til os, vil den blive sendt til dig. Du har mulighed for at lægge en ny ordre og sende den første retur til os.

Hvornår trækkes pengene på mit kort?

Pengene trækkes først på dit kort, når vi har pakket dine varer.

Jeg har modtaget et forkert produkt, hvad gør jeg?

Vi skal først og fremmest beklage, hvis vi har lavet en fejl. Det sker heldigvis meget sjældent. Hvis du er uheldig at modtage en forkert vare, skal du benytte den vedlagte returseddel. Du må herefter lægge en ny ordre i vores webshop.

Levering

Hvem sender I med?

Levering i Danmark foregår med GLS. Du vælger selv, om du ønsker levering til din privatadresse, din arbejdsplads eller afhentning i din foretrukne pakkeshop.

Kan jeg tracke min ordre?

Når din ordre er blevet sendt, modtager du automatisk en besked fra GLS. Her kan du spore din levering.

Hvad er jeres leveringspriser?

Alle ordrer der overstiger 600 kr. sendes fragtfrit. Hvis du ikke opnår denne grænse, betaler du 39 kr. for fragten.

Hvornår kan jeg forvente levering?

Alle ordrer vi modtager inden kl. 14.00 på hverdage, tilstræber vi at sende samme dag. Levering med GLS er oftest fra dag til dag i Danmark.

Er min ordre blevet sendt?

Når din ordre er blevet sendt, modtager du en e-mail med information om dette. Her kan du spore din pakke. Er du stadig i tvivl, eller har du ved en fejl ikke modtaget denne information, kontakt os endelig på info@ildhucph.dk
eller på telefon 26716545.

 

Mine varer er forsinkede /jeg har ikke modtaget min pakke?

Hvis du mod forventning ikke har modtaget dine varer inden for 5-7 dage, beder vi dig venligst om at kontakte vores kundeservice på info@ildhucph.dk.

Retur

Hvordan sender jeg en vare retur?

Du har 14 dages returret på din bestilling (gælende fra den dag du modtgaer varen). Når du skal returnere en vare, skal du følge instruktionerne på den returseddel, som er vedlagt din forsendelse. For at gøre ekspeditionen lettere, skal du udfylde retursedlen og huske at angive årsagen til returneringen. Vi opfordrer dig til at genbruge kassen eller forsendelsesposen, som du modtog din vare i, for at minimere emballageforbruget. Da du modtog pakken, var der vedlagt en forudbetalt returlabel. Denne sætter du blot på din pakke og afleverer den i din lokale GLS pakkeshop.

Vær opmærksom på at du skal returnere varen i samme stand, som da du modtog den. Det vil sige at du skal lægge den tilbage i den gennemsigtige pose tøjet lå i og alle mærker på tøjet skal være intakte.

Hvis du har brug for at sende en vare retur til os uden brug af returlabel, skal pakken sendes til:

Ildhu CPH A/S

Avedøreholmen 46

2650 Hvidovre

(Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav!)

Jeg vil gerne bytte til en anden størrelse?

Hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse, skal du returnere den forkerte størrelse, som beskrevet herunder. Den nye størrelse lægger du blot en ny ordre på i webshoppen igen.

Hvilket beløb vil blive refunderet?

Hvis du fortryder dit køb refunderer vi købsbeløbet. Beløbet vil blive overført til det benyttede kreditkort.

Jeg har en defekt vare, jeg ønsker at reklamere over?

Du har 2 års reklamationsret på alle varer købt hos os. Det betyder, at du kan få varen repareret, hvis det er muligt. Lader dette sig ikke gøre, kan vi ombytte vareren. Har vi ikke mulighed for at ombytte, giver vi dig pengene retur.

Du bør kontakte kundeservice info@ildhucph.dk eller telefon 26716545, så snart du opdager, at varen er behæftet med fejl. Reklamationsretten gælder for varer, der er mangelfulde i henhold til købeloven. Læs mere under handelsbetingelser.

Størrelser

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge den rette størrelse til sit barn. Alle vores størrelse har reference til barnets højde. Hvis du måler dit barn, kan du bedre sikre, at du køber den rette størrelse. Du finder vores vejledning her

Hvad er vigtigt, når jeg vælger overtøj til mit barn?

Ildhu arbejder altid med de bedste
kvaliteter, der er behandlet, så de er trygge og varme for dit barn. Du kan læse mere om vores kvaliteter og de tekniske betegnelser her

Kontakt os

Andre spørgsmål?

Fandt du ikke svar på denne side, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@ildhucph.dk eller telefon 26716545.

Hop ombord

Skab tryghed og sikkerhed omkring dine børn. Bliv en del af vores nyhedsbrev og lad os holde dig løbende opdateret

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er desværre tom
Shop nu