Størrelsesguide – Ildhu CPH

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 600 KR. | DAG TIL DAG LEVERING | NEM BETALING MED MOBILEPAY ELLER KORT

Størrelsesguide

Målene på størrelsesvejledningen er kroppens mål, ikke tøjets. Hvis du gerne vil finde dit barns mål ud fra vores størrelsesguide, skal du altså måle barnet og ikke tøjet. 

 

 


Sådan vælger du den rigtige størrelse

At vælge den rigtige størrelse er vigtigt. Overtøj skal nemlig sidde tilpas løst, så der er plads til et passende antal mellemlag og luft til isolering. Tøj, der sidder for tæt til kroppen, hæmmer barnets bevægelser og giver heller ikke lige så god varme.

Vi anbefaler derfor at du lader dit barn prøve tøjet for at sikre dig at tøjet har de rette pasform til netop dit barns kropsbygning.

 

Vi giver her et par tips til hvordan du tjekker om størrelsen er rigtig:

  • Bed dit barn om at sætte sig på hug. På den måde kan du se om bukserne sidder for løst eller for stramt. Barnet skal gerne kunne sætte sig på hug uden at bukserne stumper over anklerne eller at linningen ryger ned bagved. (Hvis bukserne er en smule for lange, så husk at buksebenene har stropper forneden, så de ikke sidder fast under foden.)
  • Giv barnet en trøje på indenunder jakken. Og bed så dit barn om at løfte armene ud til siden. Armlængden på jakken er perfekt, når håndleddene stadig er dækkede.
  • Bed også dit barn om at give sig selv en god krammer. Så kan du se om jakken er for stor eller lille. Der skal være plads til at give sig selv en god krammer uden at stoffet over ryggen bliver spændt som et trommeskind.
  • Til sidst beder du dit barn om at vise dig sin sejeste og vildeste dans. Kig efter om barnet kan bevæge sig ubesværet i tøjet (og dans evt. med).

 

Hop ombord

Skab tryghed og sikkerhed omkring dine børn. Bliv en del af vores nyhedsbrev og lad os holde dig løbende opdateret

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er desværre tom
Shop nu