Vask og pleje – Ildhu CPH

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 600 KR. | DAG TIL DAG LEVERING | NEM BETALING MED MOBILEPAY ELLER KORT

Børn hopper i vandpytter, ruller ned af bakker, bygger mudderkager – kort sagt: når børn leger udenfor, bliver tøjet møgbeskidt – og sådan skal det være! Her er et par vasketips, der gør hverdagen lidt nemmere.

 

Vask mindre og ved lavere temperatur

Noget der virkelig slider på tøj er hyppig hård vask og tumbling ved for høje temperaturer. Overvej derfor altid om vask er nødvendigt, eller om en våd klud og/eller luftning kan klare sagen. 

Ellers kan tøjet vaskes med vrangen udad. Ildhus produkter kan vaskes ved op til 60 °C, men overvej altid om 30 °C eller 40 °C og måske et kort vaskeprogram er nok til at klare snavset. Husk at lukke alle lynlåse og velcrolukninger for at beskytte andet tøj i vaskemaskinen. 

Undlad at bruge skyllemiddel, da det kan forringe tøjets åndbarhed. 

 

Vask med vrangen ud

Ildhu jakker og bukser er overfladebehandlet for at øge vandafvisningen og derfor bør du altid vaske på vrangen, så ydersiden af tøjet skånes mest muligt. Du forlænger også refleksernes og glow in the dark effektens levetid ved at vaske tøjet på vrangen.

 

Tør tøjet ved stuetemperatur

Husk at hænge tøjet til tørre, lige så snart det er vasket. Overtøj skal tørres med vrangen udad for at undgå, at den vandtætte overfladebehandling hæmmer tørringen. Tøjet tørres hurtigt ved stuetemperatur. Alternativt kan du bruge et tørreskab eller en tørretumbler ved maks. 40 °C.

 

Hop ombord

Skab tryghed og sikkerhed omkring dine børn. Bliv en del af vores nyhedsbrev og lad os holde dig løbende opdateret

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er desværre tom
Shop nu