Sikkerhed i trafikken | Børnetøj – Ildhu CPH

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 600 KR. | DAG TIL DAG LEVERING | NEM BETALING MED MOBILEPAY ELLER KORT


Hvis vi kan se hinanden, kan vi passe på hinanden

Hos Ildhu vil vi gøre børn mere synlige og sikre i trafikken og i mørket. Den mørke årstid er en del af livet i Danmark og i Norden, men det afholder os bestemt ikke fra at være udenfor. Men at bevæge sig rundt i mørket – særligt i trafikken, stiller store krav til vores synlighed. For vi skal kunne se hinanden, hvis vi skal passe på hinanden.


En af løsningerne er reflekser. Men alt for ofte er reflekserne på vores tøj alt for sparsomme og vi glemmer at tage de ekstra reflekser på vej ud ad døren Og så mindskes vores synlighed i trafikken og mørket markant. Det kan være farligt og betyde uheld.
Det gør vi op med hos Ildhu! I vores produkter har vi skruet helt op for sikkerheden og synligheden, så du trygt kan tage børnene med ud i trafikken og i mørket.

 

360 graders synlighed med reflekser og glow in the dark teknologi

Med Ildhu får børnene 360 graders synlighed med stærke reflekser og den særlige glow in the dark teknologi fra VizLite ® DT. 

Ildhu tøj giver 360 grader synlighed med reflekser (i samme kvalitet som bruges til arbejdstøj), der sikrer synlighed på mere end 125 meters afstand, når reflekserne rammes af eksterne lyskilder som f.eks. billygter.

Vi har ikke bare sørget for at der er ekstra reflekser på jakken, vi har også tilføjet VizLite ® DT, en højeffektiv glow in the dark teknologi, der sikrer maksimal synlighed. Efter bare 5 minutters dagslys eller 10 minutters lampelys er Viz Lite striberne på jakken ladet fuldt op og kan lyse i op til 8 timer (og barnet kan ses på op til 200 meters afstand)!

 

Hop ombord

Skab tryghed og sikkerhed omkring dine børn. Bliv en del af vores nyhedsbrev og lad os holde dig løbende opdateret

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er desværre tom
Shop nu