Rewear – Ildhu CPH

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 600 KR. | DAG TIL DAG LEVERING | NEM BETALING MED MOBILEPAY ELLER KORT

Tøjindustriens er en af de mest forurenende brancher på grund af det store fokus på trends – der fører til overproduktion. Hvert år bliver mange, mange milliarder tons tøj destrueret – meget af det ubrugt eller meget lidt brugt. Tøj med masser af liv i sig endnu. Det vil vi gerne være med til at ændre på ved at skabe tøj med lang levetid. Tøj der kan bruges igen og igen og igen. Vores jord skal gå i arv og det skal vores tøj også! 

Hos ILDHU siger vi – lad os ikke destruere brugbart tøj – lad os i stedet give tøjet et længere liv. Lad os REWEAR vores tøj.

Derfor er vores mål at tre børn skal have brugt vores tøj – mindst!

Du kan være med til at gøre en forskel - og blive belønnet

Når et stykke tøj er ved at være udtjent hos din familie, men stadig har masser af glød i sig, så lad os sammen få tøjet godt videre. Hos ILDHU kalder vi det ”REWEAR”.

Du kan give tøjet et længere liv på 2 måder – og uanset hvilken måde du vælger, så bliver  du belønnet med en værdikupon på 20 % af din vares købspris. 

Giv det videre: Når dit barn ikke længere kan passe tøjet, så lad det gå i arv til søskende, familiemedlemmer, gode venner, naboen eller måske en du ikke kender. Send os et billede af at tøjet bliver givet videre via. mail, så modtager du automatisk en værdikupon, som du kan bruge i vores shop.

Sælg det tilbage til os: Lad os derfor købe de produkter tilbage, som din familie ikke bruger, så en ny familie kan få glæde af de produkter, du ikke længere bruger. Så sælger vi tøjet til en reduceret pris på REWEAR shoppen.

Så snart vi modtager tøjet, så får du automatisk tilsendt en værdikupon via mail, som du kan bruge i vores shop.

Læs mere om hvordan du sender tøjet til os her:

 

Gratis fragt

over 600 kr (normalt 39 kr)
Leveringstid 1-2 hverdage

Fri retur

Nemt og hurtigt
Returlabel vedlægges

Sikker betaling

Dankort, Visa/Master, mobilepay
Afhentning i showroom

Hop ombord

Skab tryghed og sikkerhed omkring dine børn. Bliv en del af vores nyhedsbrev og lad os holde dig løbende opdateret

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er desværre tom
Shop nu